Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-lekurore
"Gjuhëza lekurore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza lekurore

EMRI LATINISHT

Monochirus hispidus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-lekurore
"Gjuhëza lekurore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016