Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-goj%c3%abmadhe
"Gjuhëza gojëmadhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza gojëmadhe

EMRI LATINISHT

Arnoglossus laterna

Emërtime të tjera

Fotografia
Arnoglossus laterna 2 by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arnoglossus_laterna_2.jpg#/media/File:Arnoglossus_laterna_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-goj%c3%abmadhe
"Gjuhëza gojëmadhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016