Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-zakonshme
"Gjuhëza e zakonshme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza e zakonshme

EMRI LATINISHT

Solea vulgaris

Emërtime të tjera
gjuhëza e kanalit, gjuhëza e detit

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-zakonshme
"Gjuhëza e zakonshme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016