Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-verdh%c3%ab
"Gjuhëza e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza e verdhë

EMRI LATINISHT

Buglossidium luteum

Emërtime të tjera
gjuhëza e vogël

Fotografia
Buglossidium luteum by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Buglossidium_luteum.jpg#/media/File:Buglossidium_luteum.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-verdh%c3%ab
"Gjuhëza e verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016