Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-r%c3%abrave
"Gjuhëza e rërave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza e rërave

EMRI LATINISHT

Pegusa lascaris

Emërtime të tjera

Fotografia
© Hans Hillewaert / , via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-r%c3%abrave
"Gjuhëza e rërave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016