Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-rypelit
"Gjuhëza e Rypelit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza e Rypelit

EMRI LATINISHT

Arnoglossus rueppelli

Emërtime të tjera
gjuhëza e bardhë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-rypelit
"Gjuhëza e Rypelit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016