Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-keslerit
"Gjuhëza e Keslerit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza e Keslerit

EMRI LATINISHT

Arnoglossus kessleri

Emërtime të tjera
gjuhëza e barit

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-keslerit
"Gjuhëza e Keslerit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016