Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-adriatikut
"Gjuhëza e Adriatikut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëza e Adriatikut

EMRI LATINISHT

Pegusa impar

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-adriatikut
"Gjuhëza e Adriatikut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016