Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abz%c3%ab-perandorake
"Gjuhëzë perandorake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëzë perandorake

EMRI LATINISHT

Arnoglossus imperialis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abz%c3%ab-perandorake
"Gjuhëzë perandorake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016