Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abqeni-mjek%c3%absor
"Gjuhëqeni mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuhëqeni mjekësor

EMRI LATINISHT
Cynoglossum officinale

Emërtime të tjera

Fotografia
Cynoglossum officinale 190506a by Bernd Haynold – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cynoglossum_officinale_190506a.jpg#/media/File:Cynoglossum_officinale_190506a.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuh%c3%abqeni-mjek%c3%absor
"Gjuhëqeni mjekësor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016