Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuca-e-presp%c3%abs
"Gjuca," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuca

EMRI LATINISHT

Alburnus scoranza

Emërtime të tjera
cironka, ciroja, miskra, pllashica

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuca-e-presp%c3%abs
"Gjuca," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016