Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuca
"Gjuca e Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjuca e Prespës

EMRI LATINISHT

Alburnus belvica

Emërtime të tjera
gjuhca, gjumca, pllashica, korobacja

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjuca
"Gjuca e Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016