Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjoni
"Gjoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjoni

EMRI LATINISHT

Otus scops

Emërtime të tjera
qokthi, quku, rutini, qoku

Fotografia
Autillo by Álvaro Rodríguez Alberich – originally posted to Flickr as Autillo. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Autillo.jpg#/media/File:Autillo.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjoni
"Gjoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016