Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjoci
"Gjoci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjoci

EMRI LATINISHT

Dolycoris baccarum

Emërtime të tjera
goci, gjonthi

Fotografia
Plusknia jagodziak (Dolycoris baccarum), Zgierz (Słupsk County, Pomeranian Voivodeship) by Tomasz Górny (Nemo5576) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plusknia_jagodziak_(Dolycoris_baccarum),_Zgierz_(S%C5%82upsk_County,_Pomeranian_Voivodeship).jpg#/media/File:Plusknia_jagodziak_(Dolycoris_baccarum),_Zgierz_(S%C5%82upsk_County,_Pomeranian_Voivodeship).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjoci
"Gjoci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016