Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkalla-e-madhe
"Gjinkalla e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjinkalla e madhe

EMRI LATINISHT

Lyristes plebejus

Emërtime të tjera

Fotografia
Cigale france by Jodelet / Lépinay – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.0 fr via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cigale_france.jpg#/media/File:Cigale_france.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkalla-e-madhe
"Gjinkalla e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016