Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkalla
"Gjinkalla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjinkalla

EMRI LATINISHT

Cicada orni

Emërtime të tjera
cinxëri, çiçikallja, çikalla, kërngalla, gungalla

Fotografia
Cicadidae – Cicada orni-2 by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cicadidae_-_Cicada_orni-2.JPG#/media/File:Cicadidae_-_Cicada_orni-2.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkalla
"Gjinkalla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016