Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-q%c3%ab-p%c3%abshtyn
"Gjinkallëza që pështyn," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjinkallëza që pështyn

EMRI LATINISHT

Philaenus spumarius

Emërtime të tjera

Fotografia
Philaenus spumarius 3 by Anevrisme – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Philaenus_spumarius_3.jpg#/media/File:Philaenus_spumarius_3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-q%c3%ab-p%c3%abshtyn
"Gjinkallëza që pështyn," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016