Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-e-malit
"Gjinkallëza e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjinkallëza e malit

EMRI LATINISHT

Cicadetta montana

Emërtime të tjera

Fotografia
Adriatic Cicada 01 by I, Honza Beran. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Adriatic_Cicada_01.jpg#/media/File:Adriatic_Cicada_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-e-malit
"Gjinkallëza e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016