Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-e-kuqe
"Gjinkallëza e kuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjinkallëza e kuqe

EMRI LATINISHT

Cercopis sanguinea

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-e-kuqe
"Gjinkallëza e kuqe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016