Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-e-gjelb%c3%abr
"Gjinkallëza e gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjinkallëza e gjelbër

EMRI LATINISHT

Cicadella viridis

Emërtime të tjera

Fotografia
Cicadella viridis01 by ©entomart. Licensed under Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cicadella_viridis01.jpg#/media/File:Cicadella_viridis01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjinkall%c3%abza-e-gjelb%c3%abr
"Gjinkallëza e gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016