Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjilp%c3%abrqyqja
"Gjilpërqyqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjilpërqyqja

EMRI LATINISHT
Erodium cicutarium

Emërtime të tjera
sqepçofka

Fotografia
Erodium cicutarium001 by I, Hugo.arg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Erodium_cicutarium001.JPG#/media/File:Erodium_cicutarium001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjilp%c3%abrqyqja
"Gjilpërqyqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016