Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjethedelli-heshtor
"Gjethedelli heshtor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjethedelli heshtor

EMRI LATINISHT
Plantago lanceolata

Emërtime të tjera
bar prerës, bar i të premit, dejzë, lule dredhi, dejçë, platen, platango

Fotografia
Ribwort 600 by sannse – Originally uploaded to English Wikipedia as Ribwort 600.jpg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ribwort_600.jpg#/media/File:Ribwort_600.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjethedelli-heshtor
"Gjethedelli heshtor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016