Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeri
"Gjeri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjeri

EMRI LATINISHT

Glis glis

Emërtime të tjera
geri, giri, gjumashi i majmë i pyllit

Fotografia
Siebenschlaefer by Verpacker – own work by Verpacker. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Siebenschlaefer.jpg#/media/File:Siebenschlaefer.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeri
"Gjeri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016