Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeraqina-k%c3%abmb%c3%abshkurt%c3%abr
"Gjeraqina këmbëshkurtër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjeraqina këmbëshkurtër

EMRI LATINISHT

Accipiter brevipes

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeraqina-k%c3%abmb%c3%abshkurt%c3%abr
"Gjeraqina këmbëshkurtër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016