Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeraqina-e-shkurt%c3%abs
"Gjeraqina e shkurtës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjeraqina e shkurtës

EMRI LATINISHT

Accipiter nisus

Emërtime të tjera
pitajku

Fotografia
Spurvehoeg by Leif Bolding – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spurvehoeg.jpg#/media/File:Spurvehoeg.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeraqina-e-shkurt%c3%abs
"Gjeraqina e shkurtës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016