Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjendjefili
"Gjendjefili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karafili

EMRI LATINISHT
Eugenia caryophyllata

Emërtime të tjera
zingiber

Fotografia
Cloves fresh in hand by AmonHeijne – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cloves_fresh_in_hand.JPG#/media/File:Cloves_fresh_in_hand.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjendjefili
"Gjendjefili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016