Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjembgomari
"Gjembgomari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjembgomari

EMRI LATINISHT
Silybum marianum

Emërtime të tjera
silibë e Marisë

Fotografia
Silybum marianum 0003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Silybum_marianum_0003.JPG#/media/File:Silybum_marianum_0003.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjembgomari
"Gjembgomari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016