Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeli-i-eg%c3%abr
"Gjeli i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjeli i egër

EMRI LATINISHT

Tetrax tetrax

Emërtime të tjera

Fotografia
Tettet by Pierre Dalous – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tettet.jpg#/media/File:Tettet.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeli-i-eg%c3%abr
"Gjeli i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016