Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeli-bishtlir%c3%ab
"Gjeli bishtlirë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjeli bishtlirë

EMRI LATINISHT

Tetrao urogallus

Emërtime të tjera

Fotografia
Basoilarra by Joxerra Aihartza – Nire argazki bilduma / own picture. Licensed under FAL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Basoilarra.jpg#/media/File:Basoilarra.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjeli-bishtlir%c3%ab
"Gjeli bishtlirë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016