Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjelaci-pikalosh-ngjyr%c3%ab-ari
"Gjelaci pikalosh ngjyrë ari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjelaci pikalosh ngjyrë ari

EMRI LATINISHT

Pluvialis apricaria

Emërtime të tjera
vrapuesi i artë

Fotografia
Pluvialis apricaria photo by Quirin Herzog – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pluvialis_apricaria_photo.jpg#/media/File:Pluvialis_apricaria_photo.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjelaci-pikalosh-ngjyr%c3%ab-ari
"Gjelaci pikalosh ngjyrë ari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016