Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjelaci-i-vog%c3%abl
"Gjelaci i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjelaci i vogël

EMRI LATINISHT

Calidris minuta

Emërtime të tjera

Fotografia
Little-Stint by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Little-Stint.jpg#/media/File:Little-Stint.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjelaci-i-vog%c3%abl
"Gjelaci i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016