Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjelaci-i-r%c3%abr%c3%abs
"Gjelaci i rërës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjelaci i rërës

EMRI LATINISHT

Calidris alba

Emërtime të tjera

Fotografia
Sanderling (Calidris alba) RWD3 by Dick Daniels (http://carolinabirds.org/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sanderling_(Calidris_alba)_RWD3.jpg#/media/File:Sanderling_(Calidris_alba)_RWD3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjelaci-i-r%c3%abr%c3%abs
"Gjelaci i rërës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016