Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-pikaloshe
"Gjelëza pikaloshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjelëza pikaloshe

EMRI LATINISHT

Pluvialis aquatarola

Emërtime të tjera
vrapuesi i hirtë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-pikaloshe
"Gjelëza pikaloshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016