Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-gush%c3%abzez%c3%ab
"Gjelëza gushëzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjelëza gushëzezë

EMRI LATINISHT

Calidris alpina

Emërtime të tjera
gjelaci barkzi

Fotografia
Calidris alpina02. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Calidris_alpina02.jpg#/media/File:Calidris_alpina02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-gush%c3%abzez%c3%ab
"Gjelëza gushëzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016