Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-e-madhe-bishtzez%c3%ab
"Gjelëza e madhe bishtzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjelëza e madhe bishtzezë

EMRI LATINISHT

Limosa limosa

Emërtime të tjera
gjelaci bishtzi

Fotografia
Uferschnepfe 01 by Mirko Thiessen – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Uferschnepfe_01.jpg#/media/File:Uferschnepfe_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-e-madhe-bishtzez%c3%ab
"Gjelëza e madhe bishtzezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016