Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-e-madhe-bishtvij%c3%abzuar
"Gjelëza e madhe bishtvijëzuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjelëza e madhe bishtvijëzuar

EMRI LATINISHT

Limosa lapponica

Emërtime të tjera

Fotografia
BartailedGodwit24 by Bowman, Tim – U.S. Fish and Wildlife Service. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:BartailedGodwit24.jpg#/media/File:BartailedGodwit24.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-e-madhe-bishtvij%c3%abzuar
"Gjelëza e madhe bishtvijëzuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016