Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-me-lara
"Gjarpri me lara," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjarpri me lara

EMRI LATINISHT

Tellina planata

Emërtime të tjera
gjarpri micë

Fotografia
Peronaea planata by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Peronaea_planata.jpg#/media/File:Peronaea_planata.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-me-lara
"Gjarpri me lara," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016