Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-krimbor
"Gjarpri krimbor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjarpri krimbor

EMRI LATINISHT

Tyria jacobaeae

Emërtime të tjera
gjarpër i verbër

Fotografia
Tyria jacobaeae-01 (xndr). Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tyria_jacobaeae-01_(xndr).jpg#/media/File:Tyria_jacobaeae-01_(xndr).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-krimbor
"Gjarpri krimbor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016