Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-i-ujit
"Gjarpri i ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjarpri i ujit

EMRI LATINISHT

Natrix tessellata

Emërtime të tjera
gjarpri i ujit i vogël, bollujca e vogël, bollujësa e vogël, bolla e ujit, shkerpini

Fotografia
Natrix tessellata Juv by (User:Alma) – own picture, made with Nikon D60. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Natrix_tessellata_Juv.JPG#/media/File:Natrix_tessellata_Juv.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-i-ujit
"Gjarpri i ujit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016