Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-i-but%c3%ab
"Gjarpri i butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjarpri i butë

EMRI LATINISHT

Coronella austriaca

Emërtime të tjera

Fotografia
CoronellaAustriaca1 by Christian Fischer. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:CoronellaAustriaca1.jpg#/media/File:CoronellaAustriaca1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gjarpri-i-but%c3%ab
"Gjarpri i butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016