Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gj%c3%abmba%c3%a7i
"Gjëmbaçi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gjëmbaçi

EMRI LATINISHT

Gasterosteus gymnurus

Emërtime të tjera
peshk koçkuni

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gj%c3%abmba%c3%a7i
"Gjëmbaçi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016