Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gicvilja
"Gicvilja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gicvilja

EMRI LATINISHT

Vanessa atalanta

Emërtime të tjera
cinja, cingla, kërthingla, kërteingla fishkëllyese, gërthiula kërthila, kiciriba

Fotografia
2014.04.24.-01-Kirschgartshaeuser Schlaege Mannheim-Admiral by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2014.04.24.-01-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Admiral.jpg#/media/File:2014.04.24.-01-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Admiral.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gicvilja
"Gicvilja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016