Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/geku-turk
"Geku turk," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Geku turk

EMRI LATINISHT

Hemidactylus turcicus

Emërtime të tjera
hardhuca e shtëpisë, zhapiu me ventuza, tambluci

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/geku-turk
"Geku turk," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016