Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/geku-i-ko%c3%a7it
"Geku i Koçit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Geku i Koçit

EMRI LATINISHT

Cyrtodactylus cotschyi

Emërtime të tjera
hardhuca e shtëpisë laramane, zhapiu me kthetra

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/geku-i-ko%c3%a7it
"Geku i Koçit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016