Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gasturi
"Gasturi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gasturi

EMRI LATINISHT

Liza saliens

Emërtime të tjera
veshverdhi

Fotografia
Liza saliens1 by © Citron /. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Liza_saliens1.jpg#/media/File:Liza_saliens1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gasturi
"Gasturi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016