Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gargulli-i-kuq
"Gargulli i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gargulli i kuq

EMRI LATINISHT

Sturnus roseus

Emërtime të tjera

Fotografia
Rosy Starling (Pastor roseus) by Lip Kee Yap – originally posted to Flickr as Rosy Starling (Pastor roseus). Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rosy_Starling_(Pastor_roseus).jpg#/media/File:Rosy_Starling_(Pastor_roseus).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gargulli-i-kuq
"Gargulli i kuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016