Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gardalina
"Gardalina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gardalina

EMRI LATINISHT

Carduelis carduelis

Emërtime të tjera

Fotografia
De Stieglitz lat Carduelis carduelis by ArminM – Self-published work by ArminM. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:De_Stieglitz_lat_Carduelis_carduelis.jpg#/media/File:De_Stieglitz_lat_Carduelis_carduelis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gardalina
"Gardalina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016