Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gangra
"Gangra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gangra

EMRI LATINISHT

Gyrinus notator

Emërtime të tjera
verla mbi ujë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gangra
"Gangra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016