Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gallofi
"Gallofi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gallofi

EMRI LATINISHT

Corvus cornix

Emërtime të tjera
korbi i bardhë

Fotografia
2013.06.24-11.-Woblitzsee-Havelberge-Nebelkraehe by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2013.06.24-11.-Woblitzsee-Havelberge-Nebelkraehe.jpg#/media/File:2013.06.24-11.-Woblitzsee-Havelberge-Nebelkraehe.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gallofi
"Gallofi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016