Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforrja-e-lumit
"Gaforrja e lumit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gaforrja e lumit

EMRI LATINISHT

Astacus fluviatilis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforrja-e-lumit
"Gaforrja e lumit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016